Nieuwe buren gezocht!

We zoeken nog nieuwe leden voor 1 nieuw te bouwen unit!

CohoVin_Groep2

In Vinderhoute, deelgemeente van Lovendegem, wonen sinds 2011 achttien gezinnen in een cohousingproject. Elke woning is volledig uitgerust en heeft een eigen tuin/terras die uitloopt in de gemeenschappelijke tuin. In het paviljoen kan je gebruik maken van een grote eetzaal met professionele keuken, een thuiswerkruimte, een rustige lounge, een muziek/fitnesskamer, het wassalon, logeerkamers en de kelder. Er vinden regelmatig activiteiten plaats: samen koken en eten, sporten, films kijken, spelen, optredens, theatervoorstellingen, gezellig kletsen op het wijkplein… Kortom: een levendige wijk waar we elkaar kennen en helpen en waar delen even evident is voor volwassenen als voor kinderen.

Binnenkort gaat fase 2 van start: de oude woning die op de site staat, zal plaats ruimen voor 2 nieuwbouwwoningen van 100 en 124m2. De huidige bewoners zijn al divers (van 6 maand tot 62 jaar), maar om het overgewicht aan jong geweld wat te temperen gaat de groep in eerste instantie op zoek naar 45-plussers.

Wil je graag wonen in een warme omgeving waar spontane sociale contacten en privacy hand in hand gaan? Kom dan naar een van de volgende infosessies en meld je aan op het interesseformulier.

Je vindt Cohousing Vinderhoute ook op facebook.

2 thoughts on “Nieuwe buren gezocht!

    • Hallo Hans Gregoire, Sorry je bericht is tussen de spam berichten verdwenen.
      Mocht je nog steeds interesse hebben om onze buur te worden, dan kan je best even contact opnemen via +32 479 557 274. De werken starten na het bouwverlof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *