Nieuwe buren gezocht!

UPDATE: Alle units zijn bezet!

We zoeken dus  geen nieuwe buren voor 1 nieuw te bouwen unit!

CohoVin_Groep2

 

ALLE UNITS ZIJN INGENOMEN. WE ZOEKEN (momenteel) GEEN NIEUWE BUREN

Artikel hier onder is dus niet meer up-to date

 

In Vinderhoute, deelgemeente van Lovendegem, wonen sinds 2011 achttien gezinnen in een cohousingproject. Elke woning is volledig uitgerust en heeft een eigen tuin/terras die uitloopt in de gemeenschappelijke tuin. In het paviljoen kan je gebruik maken van een grote eetzaal met professionele keuken, een thuiswerkruimte, een rustige lounge, een muziek/fitnesskamer, het wassalon, logeerkamers en de kelder. Er vinden regelmatig activiteiten plaats: samen koken en eten, sporten, films kijken, spelen, optredens, theatervoorstellingen, gezellig kletsen op het wijkplein… Kortom: een levendige wijk waar we elkaar kennen en helpen en waar delen even evident is voor volwassenen als voor kinderen.

Binnenkort gaat fase 2 van start: de oude woning die op de site staat, zal plaats ruimen voor 2 nieuwbouwwoningen van 100 en 124m2. De huidige bewoners zijn al divers (van 6 maand tot 62 jaar), maar om het overgewicht aan jong geweld wat te temperen gaat de groep in eerste instantie op zoek naar 45-plussers.

Concreet wordt de bouw van de twee laatste units gepland in 2018.  Eén van de units is verkocht, voor de andere unit zoeken we nog U als koper.

Wil je graag wonen in een warme omgeving waar spontane sociale contacten en privacy hand in hand gaan?

In bijlage is er meer informatie over de nog beschikbare unit van 124 m² met maximaal 2 slaapkamers :
– Op het Ontwerpvoorstel Villa gaat het om unit 1 :
– Op de budgetsheet  gaat het om unit 19
– De instapprocedure geldt voor alle nieuwe bewoners

Interesse? Kom dan naar een van de volgende infosessies en meld je aan op het interesseformulier!

Welkom!

de bewoners van Coho Vinderhoute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *